VELKOMMEN HOS E-TEK

E-TEK – optimale energiløsninger siden 1993

En kompetent samarbejdspartner, når opgaven er damp eller varmegenvinding. Vi rådgiver dig i valg af den rigtige løsning og kan også levere løsningen. Enten alene eller i samarbejde med dine normalt foretrukne installatører.

Vil du selv stå for projektet, kan vi levere kedler og komponenter, som du så selv får monteret – gerne under vores vejledning.

Vores primære fokus er små og mellemstore anlæg. Typisk fra 15 kW til 2 MW.

Vi tilbyder projektering, levering og montering af JUMAG dampkedelanlæg, samt tilhørende damp- og kondensatsystem.
Kedlerne leveres med ekstrem høj virkningsgrad, der opnås via varmegenvinding i alle anlæggets delprocesser. Det er således normalt, at vores kunder oplever besparelser på kedeldriften på 20-50%.
Jumag dampkedler kan leveres som en simpel kedelleverance, som kompakt præmonteret anlæg, som mobilt anlæg i special-container eller som “turn-key” leverance af stationære anlæg.

Vi tilbyder levering, projektering og montering af varmegenvindingssystemer til procesvand, spildevand, luft og damp. Der er tale om kundetilpassede løsninger (Engineered solutions), der tager udgangspunkt i netop dit anlæg.  E-TEK kan i de fleste tilfælde tilbyde finansiering/leasing af kedler og hele anlæg via vores anerkendte danske samarbejdspartnere på meget konkurrencedygtige vilkår.Vi samarbejder med nogle af Europas førende leverandører, såsom Jumag GmbH, Weishaupt, UHS GmbH, TLV Euro Engineering GmbH og Samson Reguleringsteknik A/S.

E-TEK kan i de fleste tilfælde via vores samarbejdspartnere tilbyde attraktive finansieringsløsninger både til kunder i Danmark og til eksport.

Kristian Buch

Kristian Buch

Indehaver af E-TEK – Maskiningeniør

Kristian har arbejdet med dampsystemer og udstyr hertil siden 1993 – han har derfor over årene oparbejdet en gennemgribende viden om, hvad der virker og hvilke komponenter, der skal bruges hvor. Er jeres professionelle sparingspartner på driften af bestående anlæg og er tilligemed ekspert i projektering og design af nye anlæg uanset branche. Er desuden specialist i energioptimering og varmegenvinding med de rigtige kontakter og samarbejdspartnere både i Danmark og internationalt.
Hvis jeres dampsystem trænger til en gennemgang med tilhørende beregninger og forbedringsforslag, er Kristian den helt rigtige samarbejdspartner at kontakte.

VORES KUNDER