Container anlæg

Container anlæg

Mobilt dampanlæg

Flytbart kedelrum

Individuelt tilpasset kunden

Kan opbygges til kundens behov

Meget høj byggekvalitet

Alt præmonteres i bedste kvalitet

Container anlæg / flytbart kedelrum

Ønsker I et dampkedelanlæg med mulighed for mobilitet, eller er der ikke plads til indretning af et separat kedelrum på virksomheden, er et Jumag Container Damp Anlæg løsningen, da det fungerer som et mobilt kedelrum:

Hele dampsystemet monteres i en individuelt bygget container i frit farvevalg – alle dele er præmonterede i containeren, hvilket forenkler montagearbejdet på stedet betragteligt, samtidig med at det minimerer omkostningerne. Containeren leveres isoleret og med lys, varme og ventilation. Anlægget er ”plug and play”, der skal kun tilsluttes strøm, vand, gas/olie og afgang af den producerede damp.  Der er tale om et anlæg i meget høj byggekvalitet, hvor kodeordet er fleksibilitet og tilgængelighed.

Alle Jumags dampkedler kan anvendes i opbygningen af et containeranlæg – dvs. både DG serien og EDI serien.

Containeranlæg kan leveres med en eller flere kedler i princippet op til 2800kg damp/timen (2000kW)

RING OG HØR NÆRMERE
+45 27 84 82 23

Containeranlæg hos kunde

Hele dampsystemet monteres i en individuelt bygget container i frit farvevalg – alle dele er præmonterede i containeren, hvilket forenkler montagearbejdet på stedet betragteligt, samtidig med at det minimerer omkostningerne. Containeren leveres isoleret og med lys, varme og ventilation. Anlægget er ”plug and play”, der skal kun tilsluttes strøm, vand, gas/olie