Kompakt anlæg

Pladsbesparende

Fylder kun ca. 3,25 kvm

Præmonteret fra fabrikken

Minimerer installationsomkostningerne

Mobilt

Kan flyttes på rammen

Jumag Kompakt Anlæg (KDA)

Dampkedel som et kompakt dampanlæg indeholder alle dele til produktion af damp. Delene er nøje tilpasset og monteret på en stålramme, som har et areal på 3,25kvm og som kan flyttes med en gaffeltruck. Alle komponenter og forbindelser er præmonterede sammen med dampkedel fra Jumags fabrik og kompaktanlægget skal kun tilsluttes, vand, strøm og gas/olie for at kunne producere damp. Kompaktanlægget kan placeres i produktionslokalet eller i et separat kedelrum og kræver kun et 6 timers kedelpassercertifikat. Anlægget er pladsbesparende og når alt leveres præmonteret, vil det lokale montagearbejde blive minimeret. Dampkedel, bundblæsningsbeholder, vandbehandlingsanlæg og fødevandsbeholder monteret på samme ramme.

RING OG HØR NÆRMERE
+45 27 84 82 23

FLO1060 – En Jumag kedel i 1 tons klassen !

Med sit banebrydende design og gennemførte brug af komponenter af højeste kvalitet markerer Jumag FLO1060 sig i sin helt egen liga. Energieffektivitet på minimum 97% og med mulighed for kondenserende drift ved brug af economizers og derved mulighed for udnyttelsesgrader over 100% målt på nedre brændværdi.
En tidsbesparende start procedure, hvor der kun er ca. 10 minutter fra stilstand til kedlen er fuldt producerende – samtidig er Jumag FLO106 intuitivt nem at styre via kedlens touchpanel med selvforklarende tekst med mulighed for sprogvalg. Der er mulighed for styring og monitorering via dine foretrukne håndholdte mobile enheder. Fra Jumag kan FLO1060 leveres med alle komponenter til et komplet dampanlæg.
FLO1060 kan leveres som kaskade anlæg med optil 8 kedler, svare den til 8.480 kg/h.
Sådan virker det:
I Jumag FLO1060 er der ingen varme spiral, eller stempel pumpe. Centrifugalpumpen styres af vandniveauet målt i fordampningskammeret og fødevandstanken fyldes via varmegenvindingsspiralen i bundblæsningsbeholderen og/eller economizeren trin 2. Brænderen reguleres af damptrykket. Via 3 træk overføres energien til vandet og economizeren genbruger røggasenergien til forvarmning af fødevandet. Kedelkroppens specielle design og opbygning garanterer den bedste dampkvalitet.

DG serien – den højeste energieffektivitet på markedet

Med sit banebrydende design og gennemførte brug af komponenter af højeste kvalitet markerer Jumag DG sig i sin helt egen liga. Energieffektivitet på minimum 97% og med mulighed for kondenserende drift ved brug af economizers og derved mulighed for udnyttelsesgrader over 100% målt på nedre brændværdi.

En tidsbesparende start procedure, hvor der kun er ca. 8 minutter fra stilstand til kedlen er fuldt producerende – samtidig er Jumag DG intuitivt nem at styre via kedlens touchpanel med selvforklarende tekst med mulighed for sprogvalg. Der er mulighed for styring og monitorering via dine foretrukne håndholdte mobile enheder. Fra Jumag kan DG serien leveres med alle komponenter til et komplet dampanlæg.

DG serien kommer i 5 modeller med output fra 160kg/t til 560kg/t og kan desuden leveres som: Kaskade anlæg, kompakt anlæg med alle komponenter præmonteret på flytbar ramme og som containeranlæg i princippet med op til 8 kedler.

Sådan virker det:

I Jumag DG er der ingen varme spiral, eller stempel pumpe. Centrifugalpumpen styres af vandniveauet målt i fordampningskammeret og fødevandstanken fyldes via varmegenvindingsspiralen i bundblæsningsbeholderen og/eller economizeren trin 2. Brænderen reguleres af damptrykket. Via 3 træk overføres energien  til vandet og economizeren genbruger røggasenergien til forvarmning af fødevandet. Kedelkroppens specielle design og opbygning garanterer den bedste dampkvalitet.

EDI serien – Elektrisk dampkedel / dampgenerator

Dampgenerator af samme høje kvalitet og innovative design, som DG serien. Jumag EDI er en høj-kvalitets elektrisk dampgenerator, som producerer damp af høj kvalitet – EDI serien leveres med ydelse fra 28kg/t til 114kg/t og kan derudover bruges som kaskadeanlæg med flere kedler med den fleksibilitet og de muligheder det giver.

Dampgenerator med modulerende drift som reguleres via touch panel med selvforklarende tekster med flere mulige sprog. Jumag EDI kan styres manuelt, tids-styret eller via et CTS anlæg (ikke i DK). Jumag EDI kan fås med integreret fødevandsbeholder og kan som option leveres med automatisk bundblæsning og afsaltning.

En Jumag EDI er kompakt, så den behøver kun lidt plads og den er fleksibel og kan flyttes, da den leveres med hjul. Hele Jumags produktportefølje af tilbehør er tilgængelig for EDI serien og den kan endda leveres som kompaktanlæg med bundblæsning og vandbehandling præmonteret på en ramme, som et færdigt ”plug and play” anlæg. EDI kan endvidere leveres som containeranlæg med alle de muligheder denne opbygning giver.

EDI har en masse andre smarte funktioner og optioner og er særdeles ideel til virksomheder, som stiller særlige krav: F.eks. fødevareindustrien, laboratorier, medico branchen og renserier.

Jumag EDI360

Den nye EDI360 er en elkedel komplet i rustfrit stål med en ydelse på 500 kg/h ved max 11 barg. Som den øvrige serie er den PLC-styres og kan opbygges i kaskade anlæg. Den nye brugervenlige kedel giver mulighed for grøn dampproduktion, typisk op til 2T/H ved en kaskade på fire kedler.

Download Jumag katalog

I katagloet finder du flere tekniske specifikationer.